Over ons

Haring Verhuur Makelaar brengt vraag en aanbod van de vrije huurwoning sector bij elkaar. Dit betekent dat wij de beste huurder en woonmatch vinden voor woningeigenaren en huurders.

Hoorn (Noord-Holland) is onze basis. Oprichter en huur-en verhuurspecialist Jeroen Haring is een echte Horinees. Hij kent de stad en zijn inwoners als geen ander. Vaak worden hem dan ook woningen ter bemiddeling aangeboden die de markt vooruit worden verhuurd (off market listings). Door onze nuchtere aanpak en heldere communicatie weet u als verhuurder altijd waar u aan toe bent. Haring Verhuurmakelaar is werkzaam in de regio’s West-Friesland en de Randstad.

Wij gaan verder dan alleen de bemiddeling van woonruimte. Wij bieden al onze klanten verschillende beheermogelijkheden aan en daarnaast kunnen wij u kosteloos in contact brengen met professionele partijen uit ons betrouwbare netwerk. Zij kunnen het onderhoud van uw woning uitvoeren of uw tuin verzorgen.

Onze doelstelling is dat u geheel ontzorgt wordt, zodat als u vragen heeft, u altijd bij uw vaste contactpersoon terecht kunt.

Indien u meer wil weten over de succesvolle werkwijze van  Haring Verhuurmakelaar, dan kunt u ons altijd geheel vrijblijvend bereiken via de telefoon, e-mail of Whats app.