Rented

Rented: Broekerhavenweg 47, 1611 CA Bovenkarspel

€1,475 /mo
Type of residence House, single-family house, semi-detached house
Plot size 135 m²
Liveable area 101 m²
Acceptance Immediately
Status Rented

Note

General

*** half vrijstaande woning met 2 slaapkamers in Bovenkarspel ***

Bovenkarspel is een fijne plaats om te wonen. De Broekerhavenweg is gelegen in het karakteristieke hart van oud Bovenkarspel. Dichtbij het NS-station, het centrum van Enkhuizen, de Broekerhaven en winkelcentrum Streekhof is dit een uniek leuke plek. Daarnaast heeft Bovenkarspel alle voorzieningen die je maar kunt bedenken. Op... More info
 • Features

  All characteristics
  Type of residence House, single-family house, semi-detached house
  Construction period 1920
  Status Rented
  Offered since 02 February 2024
 • Location

Features

Offer
Reference number 218
Asking price €1,475 per month (upholstered, indexed)
Deposit €2,950
Status Rented
Acceptance Immediately
Offered since 02 February 2024
Last updated 02 March 2024
Construction
Type of residence House, single-family house, semi-detached house
Type of construction Existing estate
Construction period 1920
Surfaces and content
Plot size 135 m²
Floor Surface 101 m²
Content 260 m³
Layout
Number of floors 2
Number of rooms 3 (of which 2 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Outdoors
Location Near public transport, Unobstructed view
Garden
Type Back yard
Features
Number of parking spaces 1
Ventilation method Natural ventilation
Has cable TV Yes
Has a flue tube Yes
Garden available Yes
Has a phone line Yes
Has an internet connection Yes
Has a skylight Yes

Description

*** half vrijstaande woning met 2 slaapkamers in Bovenkarspel ***

Bovenkarspel is een fijne plaats om te wonen. De Broekerhavenweg is gelegen in het karakteristieke hart van oud Bovenkarspel. Dichtbij het NS-station, het centrum van Enkhuizen, de Broekerhaven en winkelcentrum Streekhof is dit een uniek leuke plek. Daarnaast heeft Bovenkarspel alle voorzieningen die je maar kunt bedenken. Op loopafstand vind je de haven, kan je terecht voor de dagelijkse boodschappen, is er een groot modehuis, een winkelcentrum en een treinstation. Ook zijn er diverse sportmogelijkheden, (basis)scholen, kinderopvang en speeltuinen in de directe omgeving. Met slechts 1 minuut vanaf station Bovenkarspel Flora, is deze woning binnen 1 uur bereikbaar via een rechtstreekse treinverbinding vanaf Amsterdam CS.

INDELING
Aan de straatzijde stap je zo de woning binnen en kom je in de hal met deur naar de woonkamer. De ruime woonkamer is voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming, gestukadoorde wanden en heeft fijn lichtinval door het grote raam aan de voorzijde. Voor de koude winterdagen is het fijn toeven voor de gezellige authentieke houtkachel. De halfopen woonkeuken is aan de achterzijde gesitueerd en heeft openslaande deuren naar de tuin. Door de ligging op het Zuiden hebben keuken en woonkamer zowel in zomer en winter een fijne lichtinval. De keuken is compleet ingericht en van alle gemakken voorzien. Je vindt hier onder andere een grote koelkast, combi-oven/magnetron, vaatwasser en voldoende opbergruimte. Ook is hier de deur naar de bijkeuken met opstelling voor diepvriezer, wasmachine en droger, alsmede het toilet.

Via de wenteltrap die centraal in de woonkamer gesitueerd is kom je op de eerste verdieping van de woning. Op de overloop is een dakkapel zodat er voldoende ruimte en licht op de verdieping is. Hier zijn twee ruime slaapkamers beide onder de schuine kap, voorzien van een vaste kast. De masterbedroom in het midden van de woning is voorzien van een ruime inloopkast. De badkamer is volledig betegeld en voorzien van een ruime inloopdouche, tweede toilet, wastafelmeubel en designradiator.

De achtertuin die zowel via de woonkeuken en bijkeuken te bereiken is, is volledig bestraat en voorzien van een overkapping als berging voor tuinmeubels, fietsen of haardhout. Je vind hier de tuinpoort naar de oprit aan de zijkant van de woning. Die gevel is voorzien van een groot elektrisch zonnescherm, waardoor de tuin ook op zomerse dagen ook als terras fungeert.

De woning is VOLLEDIG GEMEUBILEERD COMPLEET MET INVENTARIS (direct wonen is mogelijk, want ook aan apparatuur zoals wasmachine en droger ontbreekt het niet).

Huurprijs inclusief meubels € 1700,00
Exclusief g.w.e.

Condities:
- Huurprijs € 1475,00
- Vergoeding meubels/inventaris € 225,00
- parkeren: op de oprit naast de deur
- beschikbaar per direct
- Niet roken
- Geen huisdieren
- Inkomenseis: u moet minimaal 3 x de huur bruto verdienen, een 2e salaris kan worden meegeteld.

Procedure om in aanmerking te komen voor bezichtiging;
-Bezichtigingen worden gepland op volgorde van binnenkomst en aanvragen kunnen alleen worden behandelt als wij een compleet huurdossier hebben.
-De snelst en veiligste manier is om u digitaal in te schrijven via ons digitaal woningdossier. Ga naar de de site van Haring Verhuurmakelaar, open en beheer uw digitaal woningdossier in ons portaal en maak een account aan. Met Digid is uw aanvraag binnen 5 minuten gedaan, maar u kunt ook uw gegevens uploaden als u geen DigiD heeft.

Bij een loondienstverband vragen wij u om de volgende documenten:
- Kopie ID
- 3 recente loonstroken
- Werkgeversverklaring
- Bankafschrift met zichtbaar de loonbetaling
- BRP uittreksel

Bent u ZZPér , dan hebben wij de volgende documenten nodig:
-Kopie ID
-KvK uittreksel
-Meest recente jaarcijfers
-Meest recente inkomstenbelasting
-Bankafschrift met bedrijfsnaam en saldo
-Inkomensverklaring accountant
-BRP uittreksel

Recently viewed

View all listings