Zorgeloos verhuren

Veilig en verantwoord verhuren

U wilt uw woning uiteraard zorgeloos verhuren. Maar hoe weet u zeker dat de huurder betrouwbaar en kredietwaardig is?

Onze ervaring, certificering en keurmerk.

Haring Verhuurmakelaar | Expat Housing Services heeft vijftien jaar verhuurervaring om u daarbij te helpen! Met behulp van online mogelijkheden, inzet van de nieuwste software en optimalisering van het verhuurproces, bieden wij een efficiëntere, duidelijke en eerlijke service aan onze klanten. 

Wij zijn aangesloten bij branchevereniging VBO, hierdoor waarborgen wij onze kwaliteit en zijn we altijd op de hoogte van nieuwe wet- en regelgeving. Ook zijn wij ingeschreven in het kwaliteitsregister van de stichting certificering voor makelaars (scvm) en zijn in het bezit van het keurmerk VerhuurVeilig. Dit keurmerk houdt in dat wij ons onderscheidendoor een zeer uitgebreide screening van de huurder en een transparant verhuurproces.

Documenten en screening

Wij vragen aan onze huurders privacy gevoelige informatie op. Denk aan de documenten zoals id bewijzen, loonstroken, werkgeversverklaringen en bankafschriften. Onze software slaat deze informatie veilig op. Het AI systeem waar wij mee werken herkent digitale manipulatie in de documenten. Indien nodig verifiëren we het inkomen direct met de bank van de kandidaat.

De stichting bestrijding woonfraude en hennepteelt is de specialist in aanpak van woonfraude, hennepteelt en aanverwante problemen. Zij ondersteunt ons team o.a. in herkenning van vervalste documenten, zoals ID bewijzen, loonstroken, werkgeversverklaringen en bankafschriften. Zo zijn wij continue op de hoogte van in omloop zijnde vervalste documenten en herkennen we ook hard copy documenten.

Onze huurders

Uit ervaring en onderzoek is gebleken dat onze huurders weinig overlast veroorzaken en een beter betalingsgedrag hebben. Blije huurders zorgen goed voor uw woning en wij zijn gedurende verhuurperiode beschikbaar voor vragen en ondersteuning, zodat de relatie tussen alle partijen goed wordt onderhouden. 

Onze database en netwerk met kandidaat huurders bestaat uit hoogwaardige huurders met gescreende profielen. Denk aan mensen zoals expats, lokale woningzoekenden, maar ook multinationals en relocators die huurwoningen zoeken in de vrije sector.

Huurcheck validatiesysteem en DIGID.

Hiermee wordt onderzoek gedaan naar de huurder met behulp van verschillende screeningsmethodieken. Zo wordt de huurder gecheckt op onder andere identiteit en inkomsten.