Uw woning goed en veilig verhuurd, onze werkwijze

Bij het verhuren van uw woning(en) komt nogal wat kijken. Zeker omdat regelgeving voor verhuur regelmatig wijzigt. En wat is een goede maar reële huurprijs? Haring Verhuur makelaar | Expat Housing Services kent de huurwoningmarkt en adviseert u wat de juiste huurprijs voor uw woning is. 

Ook verzorgen onze makelaars de bezichtigingen en voorzien de mensen van de benodigde informatie over de woning en de omgeving, zodat de huurder snel tot een beslissing kan komen. 

Werkwijze volgens vaste procedures: 

Voordat wij gaan bezichtigen met kandidaten, moeten deze kandidaten eerst door onze eerste selectieprocedure en vragen onze makelaars naar bruto-inkomen, de samenstelling van het huishouden en vragen wij alvast de benodigde documenten op. Wij zijn getraind op het herkennen van valse documenten en herkennen deze in een oogopslag. Na deze eerste selectie worden mensen uitgenodigd voor een bezichtiging, zodat wij elke kandidaat-huurder hebben ontmoet. Zodra een van onze geselecteerde kandidaten de woning wilt huren, wordt het hele dossier nogmaals doorgenomen en vindt er een screening plaats bij vier verschillende instanties, o.a. bij BKR, internetbetalingen en op identiteit. Zodra deze screening positief is, dan stelt uw verhuur makelaar een gedegen huurcontract op met duidelijke afspraken. Zodat ook het vervolgtraject naar tevredenheid verloopt en u er zo min mogelijk omkijken naar heeft. 

Haring verhuurmakelaar kan eventueel ook optreden als beheerder van uw pand.

Contact opnemen